Business For Home

Recommended Distributor

Leo Cuong

QuiAri (Vietnam)

Since: December 14, 2021

Business For Home defines a leader and a professional networker in Direct Sales as follows:

"A leader and professional networker is the one who has the ability to guide and at the same time is able to motivate team members, inspire respect and confidence and explain the power of the compensation plan".

But they should also have:

  • Effective communication: They must transmit the needed information suitably. It’s fundamental for leading.
  • Vision: A leader needs to have a vision, which means not only thinking in a short term, but trying to see a bigger picture.
  • Balance: Give importance to team members’ opinions.
  • Art of Feedback: In order to produce good feedback it’s important to keep it impartial and objective. Criticism must bring solutions and improvement.
★★★★★ (5 out of 5 stars based on 7 reviews)
Tường Vân Nguyễn2021-12-23 18:20:41
★★★★★

Anh Leo Cường là một người leader tuyệt vời, tâm tầm tài. Tôi rất vui khi được hợp tác với anh ấy.
Người lãnh đạo , Nhiệt huyết, tận tâm và tin thần trách nhiệm tuyệt đối. Anh mang đến cơ hội kinh doanh tuyêt vời , dẫn dắt đội nhóm tự tin mang QuiAri phủ khắp toàn cầu. Tôi rất tự hào khi được đồng hành cùng Mr Leo .

HỒNG KIÊN2021-12-15 17:49:43
★★★★★

Thật tuyệt khi trang web của công ty được thiết lập bằng tất cả các ngôn ngữ khác. Tôi đã thấy rất nhiều câu chuyện thành công với công ty khởi nghiệp này. Tôi thật hạnh phúc khi được đi trên chuyến tàu với làn sóng màu tím. Hãy để ý thế giới, chúng tôi là MLM mới tiếp theo và làn sóng đang phát triển. Có những điều đáng kinh ngạc trong quá trình xây dựng đã đưa chúng tôi lên đỉnh cao. Viên năng lượng và thức uống năng lượng là thứ mà bạn sẽ không tin. Chi trả thu nhập ngay trong 5 phút. Tôi nhận được khoản hoa hồng đầu tiên đến trung tâm thanh toán của mình vào ngày hôm sau ..

Phúc Diễm2021-12-15 15:51:20
★★★★★

Tôi rất vui vì được hợp tác với Mr Leo Cường . Anh Ấy là một doanh nhân thành đạt, Một CEO hội đủ Tâm – Tầm – Tài của Người lãnh đạo , Nhiệt huyết, tận tâm và tin thần trách nhiệm tuyệt đối. Anh mang đến cơ hội kinh doanh tuyêt vời , dẫn dắt đội nhóm tự tin mang QuiAri phủ khắp toàn cầu. Tôi rất tự hào khi được đồng hành cùng Mr Leo .

Moris USA2021-12-15 07:43:36
★★★★★

I greatly admire his talent and leadership for the team. Very lucky and happy to be accompanied with CEO Mr. Leo and Home Business Academy . Especially how to lead the team and help them get their finacial freedom in the sort time. We really love QuiAri products because of its tasty and healthy. It helps many people around the world both healthy and good income. we will be your best promoters now and forever.
What excites me the most is: the best business opportunity, the best time, we work directly with the Company, we get the best and timely support from HBA, I feel very clear that QuiAi is wholeheartedly devoted to the Promoters, so it urges us to act more strongly.

Hera Vân2021-12-15 07:21:24
★★★★★

Tôi thật sự rất ngưỡng mộ Mr Leo Cường , anh là một doanh nhân trẻ.Một triệu Phú tự thân,một người lãnh đạo hội tụ đủ 3 yếu tố .Tâm-Tầm -Tài.Anh đã làm việc ngày đêm, hỗ trợ đội nhóm hết mình.Tôi học được từ anh rất nhiều bài học cả cuộc sống tinh thần , vật chất và cả tâm linh.Biết ơn người lãnh đạo tài năng.Biết ơn anh luôn mang đến những cơ hội kinh doanh tuyệt vời và người truyền cảm hứng,truyền lửa cho tất cả anh em.

  • Please leave your review about the products and the opportunity
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.