Nederlandse Online – Presentatie – Direct Selling Professioneel Uitgelegd!

WAT IS DIRECT SELLING? -WEBINAR-

https://www3.gotomeeting.com/register/654201134

Ted Nuyten

Donderdagavond 23 December om 20.00 uur wordt het eerste Nederlandse Direct Selling webinar georganiseerd. Een Live online presentatie over de mogelijkheden van Direct Selling in de Nederlandse en Belgische markt.

Een gedegen bedrijfs neutrale uitleg gebaseerd op feiten en cijfers en niet op hype. De Direct Selling Industrie heeft een wereldwijde omzet van $110 miljard, 68 miljoen consultants zijn erin actief. Wat zijn de mogelijkheden in Nederland en Belgie?

Presentatie door Ted Nuyten, voorzitter stichting Business For Home.org

Een presentatie bestemd voor consultants, business partners en gasten! Krijg gedegen informatie! Inkomen uit Direct Selling is belastingvrij! Hoe komt dat? De Hoge raad heeft in een arrest in oktober 2009 bepaalt dat commissies uit Direct Selling onbelast inkomen zijn.

 

Om u te registreren volg deze link:

https://www3.gotomeeting.com/register/654201134

 

Wat is een WEBINAR?

Een webinar is afgeleid van Seminar en Internet (WEB). Een WEBINAR is een online variant op een seminar, alleen te volgen op internet. Daarvoor wordt een techniek toegepast waarin het gebruikersgemak centraal staat. De gebruiker ontvangt een link, registreert zich en kan vanaf zijn laptop of computer de live presentatie volgen.

 

Webinar

 Become a Recommended Distributor

Direct Selling Distributors, they are active professionals, who love to team up with you!

Comments (1)

Write a comment

Connect with