Martin Dubbeld – ACN Top Earner Interview (Dutch only)

Martin Dubbeld

 

Martin Dubbeld is een van de top verdieners op de nederlandse en belgische Network Marketing en MLM markt en heeft sinds 1994 ervaring met het business model. Zijn MLM inkomen ligt rond de Balkenende norm

Martin: Ik had mijn eigen bedrijf in logistieke dienstverlening en had het financieel niet makkelijk. Ik wist meteen dat netwerkmarketing de oplossing zou zijn voor mijn problemen.

Martin Dubbeld besloot zijn eigen logistieke bedrijf op te richten nadat hij negen jaar voor een baas had gewerkt en uiteindelijk zelfs zijn baan verloor. Toen hij als gevolg van een ongeluk drie maanden niet kon werken, veranderde zijn droom in een nachtmerrie. Hij verloor al zijn klanten en uiteindelijk zijn bedrijf.

Maar Martin had geluk. Hij had via MLM al een passief inkomen opgebouwd dus toen hij zijn ongeluk kreeg, lag plan B klaar. Network Marketing bood hem waar hij naar op zoek was: een blijvend inkomen en een groeiende organisatie.

Direct naar de top

Ik wist de eerste dag al dat ik een Regional Vice President zou worden, een van de top posities bij mijn bedrijf. Die droom heb ik nooit opgegeven.

ACN was het eerste netwerkmarketingbedrijf waar Martin alle vertrouwen in had. Hij zag direct in dat het bedrijf hem de kans bood niet alleen zijn eigen leven te veranderen, maar ook het leven van vele anderen. En zijn leven veranderde enorm. Martin heeft een sterke zakelijke organisatie opgebouwd van duizenden distributeurs.

Ted Nuyten had de eer om Martin Dubbeld te interviewen:

https://www.youtube.com/watch?v=PRvOOkSgNj4
 

Martin: Geef nooit op. Doe wat je moet doen om te bereiken wat je wilt bereiken. Iedereen is wel ergens goed in. Met een team van verschillende mensen, is het team overal goed in.

Onbegrensde mogelijkheden

Dankzij discipline, vasthoudendheid, een rotsvast geloof in zichzelf en trainingen van de meest succesvolle RVP's en SVP's, wist Martin een solide organisatie op te bouwen. Hij heeft nu een positie van financiële vrijheid en zekerheid waar de meeste mensen 30 of 40 jaar over doen.

Martin Dubbeld en Donald Trump

Martrin Dubbeld en Donald Trump

Become a Recommended Distributor

Direct Selling Distributors, they are active professionals, who love to team up with you!

Write a comment

Connect with