Business For Home

Cindy Hồng Thy

Recommended Distributor

Since Jan, 2021

Business For Home defines a leader and a professional networker in Direct Sales as follows:

"A leader and professional networker is the one who has the ability to guide and at the same time is able to motivate team members, inspire respect and confidence and explain the power of the compensation plan".

But they should also have:

  • Effective communication: They must transmit the needed information suitably. It’s fundamental for leading.
  • Vision: A leader needs to have a vision, which means not only thinking in a short term, but trying to see a bigger picture.
  • Balance: Give importance to team members’ opinions.
  • Art of Feedback: In order to produce good feedback it’s important to keep it impartial and objective. Criticism must bring solutions and improvement.
★★★★★ (5 out of 5 stars based on 12 reviews)
Thanh Pham 2023-05-09 04:15:47
★★★★★

Cindy is a beautiful and excellent leader. She had understood all about the system of the company and helped all the promoters understand it through coaching and training.
Cindy is a hard worker, considering, creating and very smart. She is a very passionate and positive leader. I see in her 3 Valuable leadership skills include the ability to delegate, inspire and communicate effectively. Other leadership traits include honesty, confidence, commitment and creativity.
I'm very happy to work with her.
Thank you so much for being my upline, my leader. Thank you for motivating me and helping me whenever and wherever I need.

Michelle McGill 2021-08-26 20:10:07
★★★★★

Omg that is amazing that the company website is set up in all these other languages. I have seen so many success stories with this entry level company. I am so happy to be on board with the purple wave. Watch out world we are the next new MLM and the wave is growing. There are amazing things in the works to take us to the top. The shakes and energy pills are something you would not believe. The pay in 5 is true too. I got my first commission into my pay hub the next day and after that it has posted in 5 min with a chaching ring tone.. Who don't love some money instantly.

LanDinh 2021-07-09 19:11:30
★★★★★

Xin chúc mừng bạn Cindy Hồng Thy đã được Nổi bật tại BFH tại đây. Bạn là một phụ nữ bận rộn nhưng đã dành thời gian để giúp người khác thành công trong công ty QuiAri Kinh doanh theo cách riêng của bạn, mọi thứ có sẳn bạn chỉ cần làm theo và đã có được thành công.Whoop Whoop chúc mừng bạn một Leader tuyệt vời❤️❤️

Hien Tran 2021-05-09 15:07:03
★★★★★

Tôi rất vui và hạnh phúc khi có cơ hội làm việc với Cidy Cindy là 1 người phụ nữ rất mạnh mẽ cô luôn thể hiện là người phụ nữ nhiều quyết trong đội nhóm, cindy làm việc rất rõ hàng và sự nhiệt tình của cô ta ,Cindy là tấm gương cho tôi ,
Đối với Cindy không có từ lười biến trong đội nhóm , cô ấy luôn thể sự kiên quyết và
Sự kiên nhẫn và chăm chỉ làm việc

Thuy Le 2021-04-11 08:08:04
★★★★★

This is Cindy Hong Thy. She is a very passionate leader, thank you so much for giving me and the Vietnamese community the QuiAri opportunity. Thank you for helping the Vietnamese Woman become a much more beautiful. Behind the opportunity and help that you give us, it another opportunity of passive income. I was overjoyed when I heard about the opportunity to lose weight, and a passive income. I was really happy and grateful when I heard about this opportunity. She it a great leader. a leader who know how to take care of people. Thank you Cindy Hong Thy for being a wonderful leader and a great friends.

Nguyễn Thị Diễm Ngọc 2021-04-08 13:32:11
★★★★★

Em rất cám ơn Chị Cindy Hồng Thy gì Chị là một người đã chia sẻ cơ hội tuyệt vời này cho em
Biết đến công ty Quiari đã cho em vừa cải Thiện sức khỏe lẩn tài chánh.cám ơn Vì Chị cũng là một người lãnh đạo vừa có Tâm vừa có tầm rất ngưỡng mộ Chị một người lãnh đạo tuyệt vời Chị đã giúp đội Việt Nam Team của mình thật phát triển Chị nhé lLoVe Chị(inlove)

Read More

??????

Trang Phương Hoàng 2021-04-08 11:27:32
★★★★★

em cảm ơn Chị Hồng Thy đã chia sẻ cho em cơ hội Quiari tuyệt vời này, Chị đã tận tình chỉ bảo em, Luôn đồng hành bên em
và giúp đỡ cổ vũ động viên em.
Hướng dẫn cho em để em đủ tự tin hơn, kiếm thêm được thu nhập, và xinh đẹp hơn…được học hỏi mỗi ngày, được trong nhóm làm việc với Chị và mọi Người, không hạnh phúc nào hơn. Chúc Chị thành công hơn nữa để giúp cho nhiều người hơn nữa, để làm tỏa giá trị này tới nhiều người hơn nữa. Yêu Chị nhiều! Nhờ Chị mà em đã giúp được nhiều Người lan tỏa được nhiều đến những Người cũng cần cơ hội như em
Cảm ơn Chị

Dạ Thao 2021-04-08 08:53:50
★★★★★

Em cám ơn chị Cindy Hồng Thy đã chia sẽ cho em cơ hội kinh doanh online này. Chị là một người rất tận tình chỉ dẫn mỗi khi em cần sự tư vấn của chị. Nhờ chị mà sự giao tiếp của em ngày càng tốt hơn, tự tin hơn. Chị đã truyền tải cơ hội này đến tất cả 5 châu. Và cũng đem lại sự trẻ trung và lấy lại vóc dáng cho tất cả phụ nữ. Một lần nữa em cám ơn chị rất nhiều.

Hạnh Hannah Tran 2021-04-08 07:57:21
★★★★★

Cảm ơn chị Hồng Thy đã đem cơ hội quiari chia sẻ cho em.
Cảm ơn chị đã là người dẫn đường để đem Quiari lan tỏa đến mọi người
Em cảm ơn chị đã giúp đỡ cho em trong thời gian qua
Luôn đồng hành tận tụy cống hiến và giúp đỡ cổ vũ động viên em.
Hướng dẫn cho em để em cũng tự tin hơn, kiếm thêm được thu nhập , và xinh đẹp hơn,được học hỏi mỗi ngày, được trong nhóm làm việc với chị và mọi người, không hạnh phúc nào hơn. Chúc chị thành công hơn nữa để giúp cho nhiều người hơn nữa, để làm tỏa giá trị này tới nhiều người hơn nữa. Yêu chị nhiều!

Thao Nguyen 2021-04-08 06:01:17
★★★★★

Em rất cam on Chi Cindy Hồng Thy gì chi là một người đã chia sẻ cơ hội này cho em
Biết đến công ty Quiari này và chị rất tuyệt vời,với em em xem chị là một cấp trên của em nhưng chị rất tận tâm chỉ và giúp đở emtừ ngày ban đầu em vào nhóm em nghĩ không phải riêng em mà chị đối với ai cũng vậy chị cũng như thế và chị đã giúp rất nhiều người Trong đội nhóm của mình chị đúng là một người lãnh đạo tuyệt vời em rất biết ơn này của chị và em sẽ cùng chị và học hỏi nhiều hơn từ chị và đội nhóm của mình để tạo ra một đội nhóm thật phát triển và hùng mạnh chị nhé

Showing 1 to 10 of 12 entries
  • Please submit your review for Cindy Hồng Thy
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.