Business For Home

Recommended Distributor

Cindy Hồng Thy

QuiAri

Since: January 5, 2021

Business For Home defines a leader and a professional networker in Direct Sales as follows:

"A leader and professional networker is the one who has the ability to guide and at the same time is able to motivate team members, inspire respect and confidence and explain the power of the compensation plan".

But they should also have:

  • Effective communication: They must transmit the needed information suitably. It’s fundamental for leading.
  • Vision: A leader needs to have a vision, which means not only thinking in a short term, but trying to see a bigger picture.
  • Balance: Give importance to team members’ opinions.
  • Art of Feedback: In order to produce good feedback it’s important to keep it impartial and objective. Criticism must bring solutions and improvement.
★★★★★ (5 out of 5 stars based on 8 reviews)
Thuy Le2021-04-11 08:08:04
★★★★★

This is Cindy Hong Thy. She is a very passionate leader, thank you so much for giving me and the Vietnamese community the QuiAri opportunity. Thank you for helping the Vietnamese Woman become a much more beautiful. Behind the opportunity and help that you give us, it another opportunity of passive income. I was overjoyed when I heard about the opportunity to lose weight, and a passive income. I was really happy and grateful when I heard about this opportunity. She it a great leader. a leader who know how to take care of people. Thank you Cindy Hong Thy for being a wonderful leader and a great friends.

Nguyễn Thị Diễm Ngọc2021-04-08 13:32:11
★★★★★

Em rất cám ơn Chị Cindy Hồng Thy gì Chị là một người đã chia sẻ cơ hội tuyệt vời này cho em
Biết đến công ty Quiari đã cho em vừa cải Thiện sức khỏe lẩn tài chánh.cám ơn Vì Chị cũng là một người lãnh đạo vừa có Tâm vừa có tầm rất ngưỡng mộ Chị một người lãnh đạo tuyệt vời Chị đã giúp đội Việt Nam Team của mình thật phát triển Chị nhé lLoVe Chị(inlove)

Read More

🤩🤩😍😍🥳🥳

Trang Phương Hoàng2021-04-08 11:27:32
★★★★★

em cảm ơn Chị Hồng Thy đã chia sẻ cho em cơ hội Quiari tuyệt vời này, Chị đã tận tình chỉ bảo em, Luôn đồng hành bên em
và giúp đỡ cổ vũ động viên em.
Hướng dẫn cho em để em đủ tự tin hơn, kiếm thêm được thu nhập, và xinh đẹp hơn…được học hỏi mỗi ngày, được trong nhóm làm việc với Chị và mọi Người, không hạnh phúc nào hơn. Chúc Chị thành công hơn nữa để giúp cho nhiều người hơn nữa, để làm tỏa giá trị này tới nhiều người hơn nữa. Yêu Chị nhiều! Nhờ Chị mà em đã giúp được nhiều Người lan tỏa được nhiều đến những Người cũng cần cơ hội như em
Cảm ơn Chị

Dạ Thao2021-04-08 08:53:50
★★★★★

Em cám ơn chị Cindy Hồng Thy đã chia sẽ cho em cơ hội kinh doanh online này. Chị là một người rất tận tình chỉ dẫn mỗi khi em cần sự tư vấn của chị. Nhờ chị mà sự giao tiếp của em ngày càng tốt hơn, tự tin hơn. Chị đã truyền tải cơ hội này đến tất cả 5 châu. Và cũng đem lại sự trẻ trung và lấy lại vóc dáng cho tất cả phụ nữ. Một lần nữa em cám ơn chị rất nhiều.

Hạnh Hannah Tran2021-04-08 07:57:21
★★★★★

Cảm ơn chị Hồng Thy đã đem cơ hội quiari chia sẻ cho em.
Cảm ơn chị đã là người dẫn đường để đem Quiari lan tỏa đến mọi người
Em cảm ơn chị đã giúp đỡ cho em trong thời gian qua
Luôn đồng hành tận tụy cống hiến và giúp đỡ cổ vũ động viên em.
Hướng dẫn cho em để em cũng tự tin hơn, kiếm thêm được thu nhập , và xinh đẹp hơn,được học hỏi mỗi ngày, được trong nhóm làm việc với chị và mọi người, không hạnh phúc nào hơn. Chúc chị thành công hơn nữa để giúp cho nhiều người hơn nữa, để làm tỏa giá trị này tới nhiều người hơn nữa. Yêu chị nhiều!

  • Please leave your review about the products and the opportunity
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.