Business For Home

Sabia Elma

Recommended Distributor

Since Mar, 2021

Business For Home defines a leader and a professional networker in Direct Sales as follows:

"A leader and professional networker is the one who has the ability to guide and at the same time is able to motivate team members, inspire respect and confidence and explain the power of the compensation plan".

But they should also have:

  • Effective communication: They must transmit the needed information suitably. It’s fundamental for leading.
  • Vision: A leader needs to have a vision, which means not only thinking in a short term, but trying to see a bigger picture.
  • Balance: Give importance to team members’ opinions.
  • Art of Feedback: In order to produce good feedback it’s important to keep it impartial and objective. Criticism must bring solutions and improvement.
★★★★★ (5 out of 5 stars based on 7 reviews)
Naima 2023-11-06 17:39:58
★★★★★

Sabia weet welke richting ze op wil gaan en hoe ze dit gaat bereiken. als het op de ene manier niet lukt dan komt zij wel weer met een ander creatief idee.
Zij zorgt altijd dat zij in contact staat met haar team. Zij is open en transparant en zegt waar het op staat! Soms houdt ze je een spiegel voor, dit kan confronterend zijn maar tegelijkertijd zorgt het voor persoonlijke groei!

Mede hierdoor hebben wij als team vertrouwen in haar en durven we ons kwetsbaar open te stellen als het moet.

Sabia staat niet boven ons maar ernaast en geeft ons als team het vertrouwen dat wij alles samen aankunnen!

Yamina 2023-11-06 17:28:36
★★★★★

Sabia is
*Iemand die gedreven is en gepassioneerd is met wat ze doet.
*Georganiseerd en heeft haar plan om haar goals te bereiken. Always step ahead
*Haar positieve energie is altijd aanwezig, zeer belangrijk voor een goede team spirit
*Agile mindset, vermogen om snel te reageren, wijzigen van koers, aanpassen om zodanig de uiteindelijke goal te bereiken.
*complexe vragen snel begrijpen. Snel verbanden kunnen leggen en de juiste conclusie trekken en beantwoorden.
*zeer verbonden en loyaal naar het team maar ook naar de organisatie.
*leadership, ze helpt en geeft ondersteuning voor diegene die het nodig heeft. Tegelijkertijd houdt ze rekening met hun behoeften en belangen.

Jeanine 2023-11-06 17:19:07
★★★★★

Sabia is een en al gemotiveerde energie. Als zij met jou praat voel/zie je haar enthousiasme en trekt ze jou helemaal mee er in verhaal.
Ze maakt altijd tijd voor haar Team waneer je haar ook maar een bericht stuurde,ze is er gewoon.
Stomme vragen bestaan bij haar niet..iedereen is gelijk voor haar.
Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van dit Team netwerkmarketing met Sabia aan her roer.
Zij weet over al een antwoord op en geeft altijd een gemotiveerd antwoord. Zij is iemand die iedereen aanstuurt zich zorgen maakt als je ff een dip hebt. Zij straalt als ze iemand anders gelukkig maakt op welke manier dan ook.
Een top leiderschap met zo veel inzicht ideeën en haar Team en klanten voor zich zelf zet en zij geniet er dan van met een grote glimlach Want als wij het goed doen dan straalt Sabia en niks draait om targets of euro's. Voelen wij ons goed dan voelt zij zich ook goed.
Sabia is een prachtige vrouw moeder collega vriendin en nog zoveel meer.

Grietje 2023-11-06 16:50:12
★★★★★

Sabia is een bewonderenswaardig individu met een kristalheldere visie en missie in het leven.

Haar ongeëvenaarde vermogen om haar team in een positieve richting te leiden is bewonderenswaardig.

Ze is nooit te beroerd om een helpende hand te bieden, en na een gesprek met haar voel je jezelf opgeladen met energie en waardevolle tips.

Haar toewijding aan het belang van sport in het leven is bewonderenswaardig. Ze fungeert als een inspirerend voorbeeld voor anderen, vooral in hoe ze haar kinderen opvoedt.

Haar vastberadenheid en vasthoudendheid maken haar een lichtend voorbeeld voor iedereen die het geluk heeft gehad haar te leren kennen.

Angelique de Roo 2023-11-06 16:39:37
★★★★★

Sabia Elma is een topper, werkt hard voor haar team en heeft een visie.
Ze staat 24/7 “aan” en je kunt altijd op haar support rekenen. Een echte leider die weet waar ze naar toe wil met haar team. Een echte gunner!
Voor klanten en teamleden levert Sabia Elma “maatwerk” waardoor succes een garantie is.
Wil jij groeien in netwerkmarketing moet je absoluut bij Sabia Elma zijn!
Daadkracht en actie staan bovenaan bij Sabia, net als Teamwork.
Als je als moeder van 3 kleine kids al eens nummer 1 van Nederland hebt gestaan bij een eerder MLM moet je echt wel van wanten weten!
Al met al kan ik alleen maar zeggen dat als je wilt slagen in deze branche je absoluut bij Sabia Elma moet zijn.
In combinatie met de waanzinnig revolutionaire producten van GOVVI maakt het een cocktail die garant staat voor succes!

Lotte 2023-05-02 09:25:31
★★★★★

Sabia heeft een sterke visie en wil. Ze weet waar ze voor werkt en gaat ervoor! We werken al enkele jaren samen en je kan altijd op haar rekenen of bij haar terecht. Ze is een echte leider en geeft handige praktische tips. Ze neemt het voortouw en inspireert anderen.

Ik ben heel blij dat wij elkaar hebben leren kennen & samen aan ons team en bedrijven mogen werken.

Het is super knap hoe zij meerdere activiteiten met haar kids kan combineren & vooral in mogelijkheden denkt. Obstakels pakt ze aan & hetgene dat anderen eventueel als excuus gebruiken, daar haalt zij juist kracht en motivatie uit.

Brigitte 2023-05-01 19:08:03
★★★★★

Sabia is een sterke leider, die een duidelijk doel heeft. Ze weet haar team goed aan te sturen en doet dit op een positieve doortastende manier. Ze weet waar ze het over heeft en kan dit goed uitleggen aan haar klanten, maar ook aan het team. Sabia is iemand vol goede ideeën en gaat ook direct over naar een actiestand. Ze houd er niet van om te twijfelen of alles 100x te overdenken, maar actie dat is belangrijk. Wanneer je iets in de netwerkmarketing wil doen en de producten van Sabia passen bij jouw, dan heb je aan Sabia de beste coach/mentor die je kunt hebben. Ze werkt al jaren in deze branche en is niet voor niets nummer 1 van Nederland geweest. De belangrijkste reden hiervoor is dat zij altijd kijkt wat goed is voor de ander. Welke producten zijn het beste voor de klanten en welk compensatie plan is het beste voor haar team. Dit maakt Sabia heel integer omdat ze er niet op uit is om er zelf eerst snel beter van te worden, maar dat haar klanten en team eerst centraal staan. Ik vind haar een topleider.

  • Please submit your review for Sabia Elma
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.