Business For Home

Sabia Elma

Recommended Distributor

Since Mar, 2021

Business For Home defines a leader and a professional networker in Direct Sales as follows:

"A leader and professional networker is the one who has the ability to guide and at the same time is able to motivate team members, inspire respect and confidence and explain the power of the compensation plan".

But they should also have:

  • Effective communication: They must transmit the needed information suitably. It’s fundamental for leading.
  • Vision: A leader needs to have a vision, which means not only thinking in a short term, but trying to see a bigger picture.
  • Balance: Give importance to team members’ opinions.
  • Art of Feedback: In order to produce good feedback it’s important to keep it impartial and objective. Criticism must bring solutions and improvement.
★★★★★ (5 out of 5 stars based on 2 reviews)
Lotte 2023-05-02 09:25:31
★★★★★

Sabia heeft een sterke visie en wil. Ze weet waar ze voor werkt en gaat ervoor! We werken al enkele jaren samen en je kan altijd op haar rekenen of bij haar terecht. Ze is een echte leider en geeft handige praktische tips. Ze neemt het voortouw en inspireert anderen.

Ik ben heel blij dat wij elkaar hebben leren kennen & samen aan ons team en bedrijven mogen werken.

Het is super knap hoe zij meerdere activiteiten met haar kids kan combineren & vooral in mogelijkheden denkt. Obstakels pakt ze aan & hetgene dat anderen eventueel als excuus gebruiken, daar haalt zij juist kracht en motivatie uit.

Brigitte 2023-05-01 19:08:03
★★★★★

Sabia is een sterke leider, die een duidelijk doel heeft. Ze weet haar team goed aan te sturen en doet dit op een positieve doortastende manier. Ze weet waar ze het over heeft en kan dit goed uitleggen aan haar klanten, maar ook aan het team. Sabia is iemand vol goede ideeën en gaat ook direct over naar een actiestand. Ze houd er niet van om te twijfelen of alles 100x te overdenken, maar actie dat is belangrijk. Wanneer je iets in de netwerkmarketing wil doen en de producten van Sabia passen bij jouw, dan heb je aan Sabia de beste coach/mentor die je kunt hebben. Ze werkt al jaren in deze branche en is niet voor niets nummer 1 van Nederland geweest. De belangrijkste reden hiervoor is dat zij altijd kijkt wat goed is voor de ander. Welke producten zijn het beste voor de klanten en welk compensatie plan is het beste voor haar team. Dit maakt Sabia heel integer omdat ze er niet op uit is om er zelf eerst snel beter van te worden, maar dat haar klanten en team eerst centraal staan. Ik vind haar een topleider.

  • Please submit your review for Sabia Elma
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.